PTT'de yeni yapılanma

PTT

Dağıtıcı sayısı 14'e düştü



Bandırma
PTT Müdürlüğü'nde bugünden geçerli olmak üzere gerçekleştirilen yeni yapılanma sonucunda dağıtıcı sayısı 21'den, 14'e düştü.


PTT Genel Müdürlüğü'nün yaptığı ihale sonucunda, kargo gönderileri hizmetini alan İstanbullu firma Tempo Lojistik'in, kendisine ait bulunan personeli PTT dağıtımından çekmesi nedeniyle dağıtıcı konumunda görevli bulunan personel sayısı 14'e düşerken, bu dağıtıcıların iş yoğunluğu da arttı. Buna paralel şekilde eskiden 26 olan cihet sayısı 21'e indirilirken, daha önceden bir mahalleye dağıtım yapan dağıtıcıların her biri, artık üç mahalleye dağıtım yapmak zorunda kaldı.

PTT Bandırma Şube Müdürü Şefki Işıtan, şu bilgiyi verdi:

PTT Genel Müdürlüğü, tebligat dışındaki taahhütlü ve kargo gönderilerini hizmet satın alma(ihale) yoluyla bugünden başlamak üzere özel bir firmaya verdi. Buna paralel şekilde firma bünyesinde olup, önceki aylarda dağıtım servisinde, taahhütlü ve kayıtsız gönderi dağıtmakla yükümlü bulunan personel, kargo bölümüne kaydırıldı. Şimdi, bize ait dağıtım servisinde tebligat ve kayıtsız gönderiler kaldı. Yeni uygulamayı izleyip, olumlu veya aksayan yönlerini göreceğiz. Eğer hizmetin yürümesinde bir sıkıntı olursa, zaten bizim üzerimizdeki yetkililerin, duruma el koyup, gerekli önlemleri alacaklarından kuşku duymuyorum.”






Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı